Coming soon – Oplevering Damsterhof

Coming soon – Oplevering Damsterhof

Aan het Damsterhof prijkt sinds kort een modern nieuwbouwcomplex, bestaande uit 16 luxeappartementen. Dit moderne nieuwbouwcomplex is geheel in de stijl gerealiseerd waar Joshua Camera om bekend staat: Hoogwaardige afwerking voor fijn en plezierig wonen.

Joshua Camera is een jonge projectontwikkelaar, hij ziet kansen waar anderen die niet zien. Door intensief betrokken te zijn bij zijn nieuwbouwprojecten weet hij precies hoe het complex in elkaar zit. Geen muur bevat meer geheimen voor hem. Juist doordat hij er zo intensief bij betrokken is wordt het ook van hoge kwaliteit opgeleverd en alleen als goed ook echt goed is.

Het complex ligt erg centraal in Groningen, daardoor is het ideaal voor de young professionals. Met 10 minuten lopen sta je in het bruisende centrum van Groningen, waar dag en nacht voor ieder wat wils is om te doen. Houd je juist van reizen en ben je vaak op het vliegveld te vinden? Dan sta je met 15minuten autorijden op Groningen Airport te Eelde, op weg naar je volgende bestemming.

De appartementen zelf zijn voorzien van alle gemakken. De keuken wordt opgeleverd met een vaatwasser en een koelkast. Door de grote ramen heb je een heerlijke lichte ruimte met weids uitzicht over het Damsterdiep. Al deze 16 appartementen komen bijeen op een gezellige binnenplaats waar voldoende ruimte is om te socializen met de medebewoners, om rustig een boek te lezen of om te ontspannen met vrienden.

De 16 appartementen zijn 50m2 ruim, alle appartementen zijn naast een woonruimte met keuken ook voorzien van een luxe badkamer. Deze badkamers zijn opgeleverd met een fijne stortdouche, designradiator en luxe toilet. Daarnaast worden alle appartementen gestoffeerd verhuurd.

Ben je benieuwd of ontvang je graag meer informatie over dit nieuwbouwproject? Neem dan snel contact op met info@pexrealestate.nl om een bezichtiging te plannen. Naar verwachting zijn de appartementen half juni klaar.

Related Posts