Over PEX Real Estate

PEX Real Estate BV belegt in vastgoedprojecten, beheert winkels, kamers, studio’s en appartementen en is vastgoedontwikkelaar. Wij ontwikkelen en beleggen in de meest hoogwaardige projecten op de betere locaties in Nederland met de nadruk op de stad Groningen. Doordat wij regionaal gespecialiseerd zijn, zijn wij goed op de hoogte van de vastgoedmarkt in Groningen.

Er is contact met bestuurders en ambtenaren van de verschillende gemeenten en provincies, en met ontwikkelaars, beleggers en lokale specialisten. Bovendien weten wij als geen ander wie de potentiële gebruikers zijn in het gebied en wat zij zoeken.

Opgericht door Joshua Camera

Pex Real Estate bestaat sinds 2017 en is opgericht door Joshua Camera, tevens de directeur van Pex Real Estate. Als nieuwkomer in de vastgoedwereld, zag hij mogelijkheden die anderen niet opmerkten. Zo wist hij kansen te creëren en bijzondere projecten tot stand te brengen in de binnensteden. Maar er werden ook kansen gecreëerd. Zo wist Joshua Camera op meerdere plekken in het centrum binnenstedelijke ontwikkelingen toe te passen. Kwaliteit staat ons voorop.